IEEE e-öğrenme kurslarına 90 günlük erişim imkanı sunuyor.

IEEE 30 Haziran 2020 tarihine kadar bir çok konuda e-öğrenme kurslarına erişim imkanı sunacaktır. Detaylı bilgi ve talep linki aşağıda yer almaktadır.

Erişim Adresi:  http://go.xplore.ieee.org/s0nh0SB0LPyq0U0nh920R0B

IEEE olarak , birçok üniversitedeki akademisyenlerden , öğrencilerinin bu zor zamanda da ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmek için özellikle çevrimiçi kurslar sunmasının istendiğini biliyoruz . Etkili ve hemen kullanılabilir ek kaynaklar oluşturmak zor olabilir .

Mühendislik ve bilgisayar bilimleri müfredatınızı ve kütüphane kaynaklarınızı uzaktan öğrenme ortamını destekleyecek şekilde uyarlamayı planlarken , IEEE e- Öğrenme Kütüphanesi talimatlarınızı tamamlamak için yararlı bir araç olabilir . IEEE Xplore Dijital Kütüphanesi aracılığıyla sunulan yüzlerce çevrimiçi mühendislik ve teknoloji dersi ile öğrenciler alanlarındaki önde gelen uzmanlardan öğrenebilirler . Yapay Zeka , Blockchain, 5G, Otonom Araçlar , IoT, Siber Güvenlik ve çok daha fazlasını sunan birçok konuyu keşfedin . Bu kurslar , internet bağlantısı olan herhangi bir cihazdan erişilebilir ve öğrencilerin mekandan bağımsız olarak öğrenmelerini sürdürmelerini kolaylaştırır .